上一主题 下一主题 跳转到指定楼层

久保带人访谈<一心>☆[王族特务篇] 即将开始

主题内容概览

带格式的完整版请点击阅读全文

这里是文章概览,浏览图文并茂的全文请点击→[阅读全文]

recently Kubo was a guest of a Japan show.During that show, he talk about Bleach by answering questions.
And he gave us some major spoil (two) about the future of Bleach and one of them is about Isshin.
Well Kubo already said that he will tell us about Isshin's past and in that show he said that Isshin will have an important role in Bleach story.
He also said that actually we're in the (end of the ?) Arrancar Arc and then there will be another Arc (Royal Guard, VL ?) an after that arc, another one where Isshin ..

这里是文章概览,浏览图文并茂的全文请点击→[阅读全文]

存在感

活跃日

实习生

40楼
发表于 2009/11/17 | 编辑

存在感

活跃日

参观生

41楼
发表于 2009/11/17 | 编辑

吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼
好消息
不知道还有多少话,破面篇才能完了呢

存在感

活跃日

参观生

42楼
发表于 2009/12/20 | 编辑
果然啊!王足特务篇啊!好期待!想知道零番队的队长是谁?

存在感

活跃日

SOS团新手

43楼
不管是不是真的。。。
我们只要看下去就行了嘛

存在感

活跃日
喵~离线 ·太阳之家·

SOS团五星级★★★★★

44楼
还有3/2,不是吧,我看久保都江郎才尽啦!!最近把东仙弄成苍蝇已经很绝啦,还有什么点子啊??
不过,一护他爸出来还是很期待,希望不会让人失望就是啦~~~~

存在感

活跃日
喵~离线 天野远子

SOS团三星级★★★

45楼
发表于 2009/12/22 | 编辑
咱都不记得那什么遗骸了~~~
好了·~
继续吧~

存在感

活跃日

实习生

46楼
发表于 2009/12/23 | 编辑
我只想知道12队发现的那两遗骸长啥样?

存在感

活跃日
帅哥离线 高情鹤立

SOS团三星级★★★

47楼
人家一辈子画一套死神,当然要发挥到凌厉之极。之后的剧情十分不和谐吧。 是灰暗不是XE。

存在感

活跃日

SOS团新手

48楼
動畫也會一直做下去了
我都不想死神太快完

存在感

活跃日

参观生

49楼
发表于 2009/12/24 | 编辑